چهار اپلیکیشن برنامه ریزی برتر روزانه در سال ۲۰۲۱: از گوگل تا مایکروسافت

برترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه

شنبه را کنار بگذارید! همین الان برترین اپلیکیشن های برنامه ریزی سال ۲۰۲۱ را امتحان کنید. به برنامه‌هایتان متعهدتر شوید و بیشترین اهداف ممکن را به دست آورید.

بارها شده که به خودمان وعده برنامه ریزی و انجام کارها را در شنبه داده‌ایم. دیگر وقت آن رسیده که دست از سر شنبه‌های بیچاره برداریم. و همین الان با نصب یک نرم افزار، برنامه ریزی را انجام بدهیم. بسیاری از مردم به سختی می‌توانند خودشان برای حجم انبوهی از کارهایشان برنامه ریزی کنند. آنقدر که برنامه‌هایشان به معضل زندگی‌شان تبدیل می‌شود. اگر از این دسته افراد هستید اصلا نگران نباشید! فقط کافی است اپلیکیشن برنامه ریزی مناسب خودتان را پیدا کنید. در این مقاله کاربردی برترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه را به شما معرفی می‌کنیم. 

بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی روزانه

 

یک: اپلیکیشن برنامه ریزی Microsoft To Do

اپلیکیشن برنامه ریزی مایکروسافت

یکی از اپلیکیشن‌های فوق‌العادۀ حوزۀ مدیریت وظایف، Wunderlist بود که در سال ۲۰۲۰ توسط شرکت مایکروسافت خریداری شد. Microsoft To Do علاوه بر اینکه ویژگی‌های اپلیکیشن واندرلیست را دارد، برخی امکانات جدید را هم داراست. قبلاً وقتی به یک ابزار مدیریت وظایف کاملاً پلتفرمی و غنی از ویژگی نیاز داشتید، سخت می‌توانستید برنامه ای پیدا کنید که Wunderlist را شکست دهد.

این پلتفرم حول مفهوم لیست کارها طراحی شده بود اما کارهای بیشتری را می‌توان با آن انجام داد. حالا با حضور Microsoft To DO درست مثل Wunderlist می‌توانید پوشه‌هایی ایجاد کنید و کارهایتان را دسته‌بندی کنید. همچنین می‌توانید لیست‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و در کارهای گروهی همکاری کنید. حتی با استفاده از این برنامه می‌توانید برای بهبود کار تیمی با اعضای دیگر در برنامه ارتباط برقرار کنید.

ویژگی‌های اپلیکیشن برنامه ریزی مایکروسافت

یک: امکان دسته‌بندی لیست کارهای مختلف، انتخاب رنگ برای هر لیست و همچنین امکان اولویت‌بندی لیست‌ها براساس اهمیت یا زمان انجام

دو: ایجاد تسک جدید، تعیین ددلاین، تعیین یادآور برای هر تسک

سه: امکان تکرار یک وظیفه یا تسک با گزینۀ repeat task: کافی است تکرار روزانه، هفتگی یا ماهانه را انتخاب کنید

چهار: این برنامه ویژگی جذاب bucket list هم دارد که درواقع آرزوها یا کارهایی است که بنظرتان دست نیافتنی می‌آیند. می‌توانید لیستی از این کارها را هم تعریف کنید؛ چه بسا چند سال آینده انجامشان دادید!

Microsoft To Do یک گزینه عالی برای افراد و تیم‌هایی است که باید کار و زندگی شخصی خود را مدیریت کنند. این برنامه در نسخه‌های اندروید، ios، وب و ویندوز موجود است. 

لینک دانلود برنامه Microsoft To Do

دو: اپلیکیشن برنامه ریزی ToDoist

اپلیکیشن Todoist

برنامۀ بعدی، ToDoist است که در حوزه برنامه‌ریزی از نرم افزارهای کاربردی است. ویژگی قابل توجه ToDoist این است که می‌توانید هم به صورت گروهی و هم به صورت شخصی از آن استفاده کنید. این برنامه هم نسخه اندروید و هم آیفون دارد.

ویژگی‌های اپلیکیشن برنامه ریزی ToDoist

مهلت‌ها و یادآوری‌ها: برای اطمینان از اتمام کارها، ضرب‌العجل تعیین می‌کنید و کارهایتان حتماً به پایان می‌رسند.

پروژه‌ها و اهداف: ایجاد و مدیریت پروژه‌ها با کارهای فرعی، تعیین اهداف و پیگیری پیشرفت.

کارهای برجسته: مهمترین کارها را براساس اولویت کدگذاری کرده و با رنگ برجسته کنید.

گزارش‌ها: با گزارش‌ها پیشرفت خود را پیگیری کنید و برای هدف قرار دادن اهدافِ Todoist Karma امتیاز کسب کنید.

لینک دانلود ToDoist

سه: اپلیکیشن برنامه ریزی Google Calendar

شاید جایی از فضای تکنولوژی نیست که گوگل رویش دست نگذاشته باشد. درواقع تقریباً هرجا که گوگل اپلیکیشنی ارائه کرده، یکی از بهترین‌ها شده. اپلیکیشن Canlener یا تقویم گوگل هم از پروژه‌های موفق این شرکت است. 

ویژگی‌های اپلیکیشن برنامه ریزی Google Calendar

تقویم: چون فضای اصلی این نرم‌افزار به صورت تقویمی است، شما راحت تمام بازه‌های زمانی روز و هفته و حتی سال خود را می‌بینید.

افزودن جلسات، تسک‌ها و رویدادها: روی همین تقویم می‌توانید کارها و رویدادهایی که در طول روز برایتان اتفاق می‌افتد را در بازه‌های زمانی (مثلا ساعتی) اضافه کنید.

کارهای تکرارشونده یا عادت: ویژگی جذاب دیگر این برنامه، امکان اضافه کردن عادت‌های تکرار شونده به تقویم است. مثلاً اگر دوست دارید هفته‌ای دوبار «غذای جدیدی بپزید»، کافی است از بخش Goals یا اهداف، این را اضافه کنید تا هر هفته دو بار برایتان تکرار شود.

لینک دانلود Calendar 

چهار: اپلیکیشن برنامه ریزی AnyDo

اپلیکیشن any do

اگر به دنبال نرم افزاری برای مدیریت کارها هستید که در ساعت‌های هوشمند موجود باشد،  این برنامه یکی از معدود گزینه‌های شما خواهد بود و خوشبختانه گزینه بسیار خوبی است! Anydo رابط کاربری آسان و عملکردی روان دارد. این برنامه در نسخه‌های اندروید، ios، وب، مک OS X و ویندوز موجود است.

ویژگی‌های اپلیکیشن برنامه ریزی AnyDo

نرم افزار Anydo تقریباً تمام ویژگی‌هایی که از همچین ابزاری انتظار می‌رود را برآورده می‌کند. ویژگی‌هایی مثل لیست کارها، مدیریت وظایف، تنظیم یادآوری و … . همچنین تقویم و برنامه ریزی های روزانه ویژگی‌های عالی دیگری‌اند که Anydo علاوه بر ویژگی‌های اصلی مورد نظرتان، آن‌ها را هم دارد.

یک: امکان دسته‌بندی وظایف و کارها؛ مثلاً شخصی، کاری و … و به اشتراک گذاشتن با دیگران

دو: امکان دسته‌بندی کارها براساس زمان

سه: ویژگی جدیدِ Anydo Moment به شما اجازه می‌دهد که در یک نگاه تمام کارهای روز را ببینید، آن‌ها را بررسی کنید و یا سریعاً آن‌ها را به روز دیگری منتقل کنید

چهار: پروژه‌های بزرگ‌تر را به وظایف کوچکتر و فرعی تقسیم کنید و تصویر بهتری از کارهای بزرگتان ببینید

لینک دانلود AnyDo

اپلیکیشن مناسب خود را انتخاب کردید؟

با یک اپلیکیشن برنامه ریزی، روزهایتان مفیدتر می‌شود. چهارتا از بهترین‌ها در جهان را اینجا برایتان معرفی کردیم. شاید هنوز در انتخاب یکی از این‌ها شک داشته باشید، قابل درک است. این برنامه‌ها درعین مفید بودن، برای مخاطب فارسی کمی سختند. تمام اطلاعاتشان به انگلیسی است و حتی تقویم‌های آن‌ها هم از تاریخ‌های شمسی پیروی نمی‌کند. اگر مایلید از یک نرم‌افزار داخلی با زبان فارسی و دارای تاریخ شمسی برای برنامه‌ریزی کارهایتان استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما نرم‌افزار تحت وب هدف‌سنج است. این برنامه هم برای افزایش بهره‌وری روزانه شخصی (با مدیریت وظایف) و هم سازمانی و تیمی (با ترکیب مدیریت وظایف، OKR و KPI) کاربرد دارد.

نرم افزار برنامه ریزی هدف سنج

ویژگی‌های نرم افزار هدف سنج

یک: از بخش مدیریت وظایف هدف سنج می‌توانید وظیفه جدید اضافه کنید و وضعیتش را انتخاب کنید

دو: این نرم افزار بخش سیستم هدفگذاری براساس روش OKR هم دارد که کمکتان می‌کند هدف تعیین کنید و برای هر هدف چند معیار بگذارید؛ مثلاً می‌خواهید در سه ماه آینده دانشجوی برتر کلاس یا معدل الف شوید

سه: با انتخاب معیارهای مناسب آن هدف و تعیین OKR فردی خود، می‌توانید درصد پیشرفت به سوی هدف را بسنجید. مثلاً برای هدف مذکور، سه تا معیارِ «تسلط نرم افزار مرتبط با رشتۀ خودم»، «مطالعه هفتگی ۴ ساعت از دروس دانشگاه» و «حضور و جزوه برداری در تمام جلسات دانشگاه» را انتخاب می‌کنید.

چهار: برای هر شاخص کلیدی (همان معیارتان)، به طور مرتب وظیفه ایجاد می‌کنید و اینگونه همیشه در مسیر اهداف درسی، شغلی و… خود قدم برمی‌دارید و پیشرفت کلی خود را می‌بینید

مدیریت وظایف را در هدف سنج به رایگان شروع کنید

‫3.6/5 ‫(24 نظر)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه درباره ماخدماتتماس
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است